Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Rendszeres olvasók

2008. augusztus 15., péntek

Columbus


Kipróbáltam néhány színt a Columbus festékből. Nekem nagyon bejött. A használati utasítás alapján festettem, de legközelebb kipróbálom fröcskölve, mikrózva, keverve, stb.
Ez a szín a csau-csau. Csak összetekertem kicsit az anyagot és úgy tettem a vízbe. Nagyon klassz lett, ez lesz a napraforgós képek háttere.



3 megjegyzés:

nana56 írta...

Na, ilyen csau-csau színt még nem láttam a Columbusból, pedig már használom egy ideje, és szeretem is.

Passzió-Merida, Ida írta...

Szia!
Én is meglepődtem. Szerintem elég "huncut" festék ez a Columbus. Nagyon sokat kell festeni vele, hogy az ember kitapasztalja. Mert pl: a terrakotta, a
bordó és a meggypiros egyforma padlizsánlila színű lett. Amit ráadásul nem is tudok használni. A festék nem nagy kár, de az anyag tapasztalatba ment.

Ida

nana56 írta...

Ezt is lehet másodfesteni, nem? Olyan kötözött kör alakú batikolással és egy sötétebb színnel lehetne kombinálni, nem? Én egyszer egy iszonyú-rózsaszín anyagot "alakítottam át" így használhatóvá.
Már azt is kiderítettem hogy az anyag minősége is számít, más lesz a szín egy lepedővásznon, meg más a molinón (azzal nagyon szeretik egymást :-D)
De az a poén, hogy én mindig azt az anyagot használom el először, amiről az elején meg vagyok győződve, hogy elrontottam a festést.
Ezeket a föld-színeket különben imádom nálam a szafar III még a bajnok...